Wat zegt kleur?

Zoals jullie misschien al wel in de modebladen hebben gezien is er komend seizoen heel veel kleur. De etalage van de winkels zie je langzaam veranderen in leuke vrolijke kleuren.
Maar wat zegt een kleur nu eigenlijk en wat straal je uit als je die kleur draagt? De juiste kleur in de juiste situatie kan je zelfs helpen bij het bereiken van je doelen.

Vandaag vertel ik wat je uitstraalt met de kleur Oranje en geef ik jullie wat tips hoe je oranje kan combineren.

Bij oranje denkt bijna iedereen aan ons koningshuis en het voetbal. Op Koningsdag en bij belangrijke voetbaltoernooien trekken we massaal ons oranje tenue uit de kast!

Maar de kleur Oranje betekent veel meer!

Het straalt creativiteit uit en het is een goede kleur om te dragen wanneer je een creatief beroep hebt. Mensen die graag oranje dragen geven hiermee een vrij extroverte indruk af en stralen warmte en vrolijkheid uit!
Oranje is een ‘spannende’ kleur en heeft een typisch you either hate it or love it associatie.

Maar hoe style je oranje als een echte fashionista?

Vind je het nog spannend om de kleur oranje te dragen? Kies er dan voor om één oranje item te dragen.. Ga bijvoorbeeld voor een stoere en vrouwelijke look en combineer een oranje trui op een leather look broek!


Of kies alleen voor een oranje tas! De kleur kun je namelijk eindeloos combineren.

Tas Zoë €34,95 100% leer kobalt, blauw en oranje - Sjaal satijn RBLZ €15,00 in gevariëerde kleuren ACCESSOIRES & TASSEN Webshop Label-L

Durf je wat meer oranje toe te voegen aan je garderobe? Kies dan voor dit geweldige pak! Combineer dit met een zwart of wit t-shirt en een paar sneakers en je bent hot and happening!

Blazer Jilly RBLZ €34,95 oranje met bies S tm XL Broek Mya RBLZ €34,95 oranje S tm XL Broek Mya RBLZ €34,95 oranje S tm XL Webshop Label-L

Liefs Linda