Jouw mening telt!

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Deel je mening

Bij Label L krijg je eerlijk advies over wat je wel en niet staat. Linda geeft het ook echt aan als er iets niet staat. En dat is juist goed. Ze heeft mij ook heel erg goed geadviseerd. Ik ben superblij met de spullen die ik bij Label L heb gekocht. Complimenten.

Groetjes Paula
www.Label-L.nl

Paula Wels, Styling advies

Kleurenanalyse gehad. Super leuk om mee te maken en wat een eye opener. Linda is een heerlijk persoon om mee aan de slag te gaan. Ze is eerlijk, duidelijk en geeft goede tips. Ze kijkt echt naar de persoon en denkt aan het totaal plaatje. Heb een heerlijke middag gehad en echt iets aan haar advies gehad. Zal zeker een keer met haar gaan shoppen. Heel benieuwd met wat voor garderobe ik dan thuis kom?
www.Label-L.nl

Esther van Wonderen, Kleuranalyse

Zondag ben ik bij Label-L geweest en Linda heeft mij goed en eerlijk advies gegeven over de kleding. Shoppen vind ik normaal niet zo leuk omdat het moeilijk is de juiste combinatie te maken of maat te vinden. Nu hoef ik voorlopig niet want ik ben super goed geslaagd voor een paar leuke outfits, ook nog een paar mooie sieraden erbij gekocht! Ik ben helemaal happy en als ik weer wat nodig heb ga ik zeker Linda contacten.

Rivka Davidse

Linda is een enthousiaste meid die verstand van zaken heeft. Ze neemt echt de tijd voor je en geeft je duidelijke adviezen. Tijdens de Sale bij Linda geweest en een super cool truitje en blazer gescoord..zulke heerlijke materialen! Ik baalde ervan dat het in de was moest? ik zou Linda ook zeker aanbevelen, super leuke producten en een verrassende prijs.. ik kom zeker weer! Label-L

Nicoline, Personal shopping

Ik heb bij Linda van Label-L een kleuranalyse laten doen omdat ik graag wilde weten welke kleuren echt goed bij mij passen, zodat ik wat gerichter kleding kan kopen. Tot nu toe kocht ik een kledingstuk meestal omdat ik de kleur, print of model leuk vond, met als resultaat een kast vol met kleuren die ik vaak weer niet wist te combineren. Ik werd bij Linda heel gastvrij ontvangen en voelde me direct op mijn gemak. Voordat ze met de daadwerkelijke kleuranalyse begon, probeerde ze er eerst achter te komen wie ik als mens ben en wat voor kleuren ik zelf mooi vind. Daarna werd ik voor een spiegel geplaatst op een plek waar buitenlicht naar binnen kwam. Mijn haar werd met een band uit mijn gezicht gedaan om mijn gezicht en mijn eigen haarkleur goed te kunnen zien. Daarna kreeg ik een neutrale witte doek om waarover ze doeken in de kleuren van de seizoenen legde om te kijken wat dat met je huid, ogen en hele uitstraling doet. Ze vroeg me wat ik zelf zag en gaf ook haar mening. Het is echt heel bijzonder om te zien wat kleuren met je doen. Zo kwamen we er achter dat bij zomerkleuren mijn huid en ogen gaan stralen en bij b.v. herfsttinten mijn huid grauw wordt en je alle lijnen en rimpels tevoorschijn ziet komen. Echt, heel mooi om te zien. De uitkomst was dat als ik mijn eigen haarkleur zou hebben, zomerkleuren het meeste voor mij doen, maar doordat ik highlights in mijn haar had kon ik ook lentekleuren dragen. Als advies kreeg ik nog mee dat mijn eigen haarkleur (wat ik zelf een beetje een peper en zout kleur vind) eigenlijk het mooiste bij mij staat. En ik ben er later ook achter gekomen dat dat ook zo is. Om het wat levendiger te maken, heb ik nu wat highlights gecombineerd met lowlights in mijn haar, wat me inderdaad veel beter staat dan teveel blond in mijn haar. Ik kreeg een kleurenkaart mee van de zomer en lente kleuren die mij mooi staan, zodat ik die mee kan nemen als ik ga shoppen. Ik vond het een superleuke ervaring en je merkt ook echt dat je je sterker voelt als de juiste kleuren draagt. Als ik b.v. niet helemaal lekker in mijn vel zit, doe ik een shirtje aan met een diepblauwe/blauw-grijze tint; dan voel ik me als stukken beter.Kortom, een kleurenanalyse bij Linda is echt een aanrader!

Anneke Breyer, Styling advies

Onlangs heb ik van Linda een kleuranalyse gehad, ik was hier eerst nogal sceptisch over, maar wat een eyeopener. Het klopte zo goed, de kleuren die bij mij passen, ik kon niet anders dan het er volledig mee eens zijn. De “veilige” kleur zwart is grotendeels uit mijn kledingkast verdwenen, en ik heb gelijk wat mooie kleding stukken gekocht bij Linda, in de kleur die echt het beste bij mij past, ik kreeg er ook gelijk complimenten over, van familie en kennissen.
Echt een aanrader, zo,n kleuranalyse, heel veel succes Linda, met Label-L

J.Brouwer, Kleuranalyse

Vorige week met een aantal vriendinnen een workshop kleur- en stijladvies gehad van Linda (Label-L). Super gezellige en vooral leuke avond vol inspiratie. Linda is net gestart met Label L, maar het lijkt alsof ze het al jaren doet! Erg professioneel. Allereerst een vragenlijst ingevuld en vervolgens kregen we kleuradvies. Heel leuk om te zien dat sommige ‘andere’ kleuren gewoon echt bij je passen. Dat terwijl men vaak kiest voor het ‘veilige’ zwart. Ik neem mijn kleurenkaart nu standaard mee in mijn tas. Daar ga ik zeker gebruik van maken tijdens het shoppen. Stijladvies hebben we vanwege mijn zwangerschap overgeslagen. Die houd ik nog tegoed in het nieuwe jaar. Al met al echt een aanrader om zo’n workshop te volgen of gewoon één op één advies te krijgen. En ze heeft ook nog eens een eigen winkeltje vol gave kleding en accessoires. Wat wil een vrouw nog meer?

Asja Bruinier, Garderobe check

Bedankt voor de goede en originele tips! Ik vond haar helder,eerlijk en creatief in haar stylingsadviezen. Ook de uitkomst van de kleurenanalyse was erg verrassend! Kortom bedankt voor de gezellige en inspirerende avond.

Linda Ravenhorst, Workshop

Een super gezellige workshop gehad en ook nog veel nieuwe inzichten gekregen. Met een groep vriendinnen een workshop gedaan bij Label-L We kregen een kleuranalyse en er werd ons uitgelegd welke kleding goed bij ons figuur past en waar we op moeten letten. We kregen allemaal een kleurkaart mee naar huis, hartstikke handig bij het shoppen! Zo heb ik ook geleerd dat kleuren die ik dacht dat ze mij niet stonden toch heel leuk staan.Zeker een aanrader!

Denise Lensink, Workshop
Terug naar boven