Wie zijn we

Label-L webshop Dames mode, styling, kleurenadvies.
Ons website-adres is: https://www.label-l.nl.
KVK nummer: 64017869
Linda@label-l.nl 

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Label-L verwerkt alleen de noodzakelijke persoonsgegevens zodat je optimaal gebruik kan maken van onze diensten, omdat je deze aan ons hebt verstrekt.
Label-L verwerkt de volgende persoonsgegevens indien door jou beschikbaar gesteld:
  • Naam
  • Achternaam
  • Emailadres
  • Styling advies

Met welk doelen verwerken wij persoonsgegevens

Label-L verwerkt je persoonsgegevens met de volgende doelen:

  • Het versturen van mailings
  • Het registreren van aankopen
  • Het op naam terug kunnen vinden van aankopen in geval van ruilen en/of een klacht.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

wij hebben 1 contactformulier (Contact From 7)

  • naam
  • Achternaam
  • Email adres
  • keuze advies

Deze gegevens worden 30 dagen bewaard zodat je optimaal gebruik kan maken van onze diensten. ingezonden informatie wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Label-l gebruikt google analytics. Wij hebben er voor gekozen om een deel van het IP-adres te maskeren
privacybeleidspagina Google analytics  

Met wie we jou data delen

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Sisow. Sisow verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Sisow deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Sisow’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Sisow Privacyverklaring

Hoe beveiligen wij jouw persoonsgegevens

Label-L neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dat contact op met info@label-l.nl

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spam detectie service geleid worden.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Wanneer een datalek wordt gemeld of geconstateerd worden de beheerders geïnformeerd en wordt er een meldingsplicht in gang gezet bij CBP.
de gedupeerde worden geinformeerd over deze lek en wordt geadviseerd direct haar of zijn wachtwoord(en) te wijzigen.

  • Het resetten van alle wachtwoorden op de webserver. Hiermee worden eventueel door de aanvaller verkregen wachtwoorden en wachtwoord hashes onbruikbaar;
  • Het resetten van alle login mogelijkheden die in de configuratiebestanden van WordPress staan. Hiermee worden eventuele open sessies of aangebrachte wijzigingen door de aanvaller onbruikbaar;
  • Via Google een ‘removal request’ aanvragen om zo versneld de door Google geïndexeerde pagina’s te verwijderen;
  • De website en database volledig opschonen of een schone kopie terugzetten;

Van welke derde partijen we data ontvangen

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze website te lezen alvorens van deze website gebruik te maken.

Functionaris voor de persoonsgegevens

Label-L heeft een functionaris voor de gegevensbescherming/persoonsgegevens (FG). Dit is Linda Klaasen je kan haar bereiken via linda@label-l.nl
Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Label-L met uw persoonsgegevens omgaat kunt u uw klacht schriftelijk of per mail richten tot Label-L. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, tenzij dit redelijkerwijs niet mogelijk is. In dat geval zal Label-L – met vermelding van de reden – binnen die termijn aan je kenbaar maken wanneer de inhoudelijke reactie uiterlijk aan je zal toe worden gestuurd.
Wanneer je niet in kan stemmen met de af- en behandeling van uw klacht dan kan je de klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Cookie Verklaring website Label-L
Privacyverklaring van website Label-l