nieuwe showroom Label-L

YES!

het is zover… onze zoektocht is voltooid! Vanaf 1 april beschikt Label-L over een showroom in een nieuw pand aan de Veldmaarschalk montgomeryweg 45 te Soesterberg!

nieuwe showroom Label-L
Onze nieuwe showroom biedt Label-L de mogelijkheid om haar klanten nóg meer te bieden in de vorm van fashion party’s, workshops en meer. Zo kun je er bv. ook lekker komen shoppen! Wij bieden jou een persoonlijk, professioneel en eerlijk styling advies dat jou laat sprankelen. Dat is wat jij verdient!

nieuwe stekkie

Ons nieuwe stekkie maakt ons énorm blij en wij kunnen dan ook niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Maar, voor het daadwerkelijk zover is verruilen wij eerst nog even onze trendy outfits voor een hip verfpak. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en onze showroom tot een waar paleisje om te toveren.

Al dit moois willen wij vervolgens heel graag aan jou showen en daarom wordt de opening dan ook feestelijk afgetrapt in jou bijzijn. Dit wil je niet missen… blijf up to date via onze website en nieuwsbrief voor o.a. de datum van de spetterende opening.

Er komt zoveel leuks aan, to be continued!