De eerste zonnestralen laten zich langzaamaan steeds vaker zien en dat betekent dat het tijd is voor vrolijke en zomerse evenementen. En natuurlijk mag Label-L niet ontbreken op deze gezellige events! Er staat ons zoveel leuks te wachten en we krijgen er spontaan de zomerkriebels van.

Libelle Zomerweek

We trappen feestelijk af met onze aanwezigheid op de Libelle Zomerweek die van 15 t/m 21 mei op het Almeerderstrand te Almere plaats zal vinden. Grijp je kans om een gezellige vriendinnendate, moeder- en dochterdag of wat dan ook op te zetten en laat je onderdompelen in een heerlijk wereldje van shoppen, snoepen, slenteren… oftewel; genieten! Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en kunnen niet wachten om je daar te zien!

Maar, dat is nog niet alles…

…Label-L is samen met Fynn Design te spotten op de Zomerfair Soestdijk. Een knus Hemelvaart uitje van  25 t/m 28 mei waar je inspiratie op kunt doen voor binnen en buiten op het gebied van fashion en meer. Een leuke bijkomstigheid… je kunt ook gelijk een bezoekje aan Paleis Soestdijk brengen en genieten van gezellige livemuziek. Al met al een bruisend dagje uit voor jong en oud. Daar word je toch blij van?

Naast al deze feestelijkheden wil Label-L in deze ‘Mei-maand’ graag ook even stilstaan bij alle lieve moeders… want, wat zouden we zonder deze superhelden moeten? Om alle moeders in het zonnetje te zetten biedt Label-L  10% korting  op de gehele collectie! Wat? Ja echt! Deze actie is geldig tot 14 mei dit jaar. Dus lieve mama’s, sla je slag: tijd om jezelf in de watten te leggen!

kortingscode is : moederdagactie

Zoals je leest is Label-L deze maand weer lekker in beweging. Wij hopen je op één van de events te zien,  let the sun shine!