Nog meer leuk nieuws! Label-L biedt nu een bijzondere actie die jij niet wilt missen. Shoppen en bijdragen aan het goede doel tegelijk? De perfecte combi vonden wij!

Girls tot the top

is het initiatief van twee sportieve en vrolijke dames, Nathaly en Wendy die zich sinds enkele jaren inzetten als vrijwilligers voor de Alpe d’HuZes. Dit jaar stappen de dames zelf op de fiets en willen deze kanjers fietsend geld inzamelen voor kankeronderzoek. Wij, van Label-L vinden dit een fantastische sterke en stoere actie die wij maar wat graag steunen. Maar ook jij kan hier aan meewerken… hoe? Dat lees je hier!

Shop voor 8 april 2017 één van de leuke Rock your day shirts t.w.v. €19,95,- en er wordt automatisch 10% van het aankoopbedrag gedoneerd aan
Girls to the top.

Bestel jij extra fashion items?
Dan wordt er 10% over het algehele aankoopbedrag aan Girls to the top gedoneerd. Sla je slag en steun deze sportieve actie….

Samen staan we sterk en samen komen we tot meer!

Last but not least… 

Tot slot nog een leuke weggever voor jullie fashionistas, Label-L is op zoek naar een nieuw pand! Door alle nieuwe items en accessoires barst ons huidige pand uit zijn voegen, op naar een nieuwe hippe spot waar Label-l haar groei door kan zetten en al haar workshops, styling- en kleurenadviezen, fashion party’s en meer kan geven. De zoektocht is in volle gang, so.. we’ll keep you posted!