Fashion party

Ben jij een geboren fashionista of juist toe aan een nieuwe stralende look? Dan ben je bij Label-L aan het juiste adres!
Je kent het wel, al tijden proberen jij en je vriendinnen een gezellig dagje shoppen in te plannen, lekker even samen de stad in duiken en genieten met en van elkaar, maar op de één of andere manier komt het er maar niet van? Label-L maakt het jullie makkelijk! Wij komen met de nieuwste en meest trendy fashion naar jullie toe. Lekker shoppen met een glas bubbels in de hand en lekkere bites on the side en dat gewoon bij één van jullie thuis…. dat klinkt toch fantastisch?

Samen met jou gaan wij op zoek naar een compleet nieuwe outfit of naar dat ene toffe, maar onvindbare item waar je al tijden naar op zoek bent om je eigen outfit helemaal af te stylen. Label-L vindt samen met jou de perfecte look passend bij jou als persoon!

Met onze winkel op wielen komen wij naar jou of naar een gewenste locatie toe voor een onvergetelijke middag of avond boordevol gezelligheid. Wij verzorgen verschillende en betaalbare kledingstijlen met bijpassende accessoires, wat maakt dat er werkelijk voor ieder wat wils is! Een eerlijk, professioneel en persoonlijk stijladvies is hierbij voor ons een absolute must om jou te kunnen stylen. Want, een passende outfit is een boost voor jouw zelfvertrouwen en exact dat geeft jou de sparkle die jij verdient!

En, last but not least.. niemand gaat met lege handen naar huis, er staat na afloop een toepasselijk cadeautje voor iedereen klaar. Laat je verwennen!

Enthousiast geworden?

Maak de Fashion party precies zoals jij dat wilt en vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een voorstel aan. Bubbles & Bites, een gezellige High Wine of heb jij zelf leuke ideeën? Wij staan open voor vele suggesties om er een te gekke en unieke kledingparty op maat van te maken.

Tevreden over het voorstel? Dan valt er binnen no time een exclusieve uitnodiging voor jouw Fashion party op de mat.

In het kort!

  • Je geeft jouw wensen door en wij maken een passend voorstel;
  • Na goedkeuring wordt een exclusieve uitnodiging voor the Fashion & Friends party ontvangen, welke door jou naar alle aanwezigen doorgestuurd kan worden;
  • Alle aankopen kunnen zowel contant als met de pin betaald worden;
  • Een ieder krijgt een toepasselijk cadeautje mee naar huis en voor de gastvrouw staat een leuk shoptegoed klaar;
  • And last but not least… the Fashion party is pas afgelopen wanneer iedereen klaar is met winkelen, lekker shoppen in een relaxte vibe.

We maken er een feestje van, enjoy the good vibe!